Седмица след  на пробива при Водната палата работната площадка е

...
</TD
>Седмица след  на пробива при Водната палата работната площадка е
Коментари Харесай

Дрон засне какво се случва при Водната палата

Седмица след  на пробива при Водната палата работната площадка е оградена, евентуално да се спазят условията за сигурност на строителен обект, само че и да се държат далеко любопитни очи. От дрона на Plovdiv24.bg обаче нищо не може да се скрие. 

В заграденото пространство са разположени два багера. Единият от тях е захапал велоалеята, която попада в зоната на строителство. Другата машина е кацнала върху някогашния към този момент паркинг и го разчиства. Пешеходните зони са без плочки. 

Кога ще стартира същинското копаене в дълбочина не е обществено известно. кръстовище. Въпреки че към този момент е неразрешен левият завой, облекчение в трафика не се вижда и се е запазило обичайното скупчване на доста мпс-та в посока от моста към кръстовището на баня " Старинна ".

Факт е, че по обекта има много подготвителна работа, като да вземем за пример . 37 от тях ще бъдат отсечени, другите 26 ще се реалокират. Кметът на регион " Централен " Георги Стаменов, който е съперник на пробива, е и е изпратил преписката в огромна община. Няма информация дали заместник-кметът по екология Анести Тимчев е разписал въпросната заповед.

Пробивът при Водната палата е планът, който ще бъде наблюдаван изкъсо от целокупната пловдивска общност. Изострянето на вниманието е заради   на   и най-много поради липса на детайлности за плана. До медиите досега са изпратени цифром и словом  . Недоволни пловдивчани проведоха на място, образуваха гражданско съдружие и за прекъсване на плана.

Журналист от  Plovdiv24.bg изиска да види плана за пробива при Водната палата и оторизиран представител от община Пловдив да покаже визуализациите и да ги изясни. От градската администрация оповестиха, че заради огромния интерес,  планът, както и всички свързани с него процедури, ще бъдат оповестени на уеб страницата на община Пловдив. Очаква се това да се случи при започване на идната седмица.

В прикаченото видео може да видите какво се случва на обекта!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР